wie zijn wij

AGRA BOUW ADVIES

WIE ZIJN WIJ?


HISTORIE AGRA BOUW ADVIES

Door de economische recessie in 2008 was de Nederlandse architectuur  in ondiep water terecht gekomen. Sinds 2008 daalde het medewerkersbestand bij de Nederlandse architectenbureau's gestaag. Opdrachten voor het ontwerpen van nieuwe bouwprojecten bleven uit. Hierdoor kwam het bureau waar  ik werkte, in de problemen. Begin 2008 telde het bureau waar ik werkte nog 105 medewerkers en had ik een team van 17 medewerkers. Eind 2012 had het bureau nog maar 20 medewerkers in dienst.


Na 19 jaar bij een ingenieursbureau  en 15 jaar bij een architectenbureau te hebben gewerkt, kreeg ik in juli 2012  voor het eerst in mijn bijna 35-jarige carrière te horen dat mijn diensverband per 31 december 2012 werd beëindigd.


Het ontwikkelen van een goed uitgewerkt bouwkundig plan blijft echter een interessante bezigheid. Het  kan het niet anders zijn dat ik op kleinere schaal verder ga in dit vakgebied. Vanuit deze gedachte is AGRA Bouw Advies  opgericht.
AGRA BOUW ADVIES

AGRA Bouw Advies is een klein bureau met een groot netwerk en    gevestigd in Hillegom. Afhankelijk van de vraag en gestelde randvoorwaarden kunnen wij in een steeds wisselende samenstelling zorg dragen voor een goede afhandeling van uw opdracht. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd  onder de voorwaarden  zoals gesteld in de  DNR 2011.


AGRA Bouw Advies  adviseert en ondersteunt bedrijven en particulieren bij het bouwen  of verbouwen van woningen,  winkels, kantoren  en ander vastgoed. Wij kunnen het proces van bouwen/verbouwen geheel of gedeeltelijk uit uw handen nemen. 


Onze werkzaamheden variëren van bouwkundig advies, ontwerp tot en met uitvoering/oplevering. Heeft u een betrouwbare- en objectieve  partner nodig, maak dan een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van nieuwbouw/verbouw te verkennen. Wij willen samen met u een mooi- en praktisch project realiseren en zijn er van overtuigd hiervoor een betaalbare oplossing te vinden. AGRA Bouw Advies  heeft de afgelopen jaren vele projecten (nieuwbouw en renovatie) onder handen gehad, waaronder woningbouw en utilitaire projecten.
Wanneer u   bouw- of verbouwplannen   of      bouw gerelateerde  problemen  heeft, bel ons dan voor een vrijblijvende  afspraak. Wij bespreken met u de mogelijk- en onmogelijkheden en de benodigde stappen voor het te doorlopen proces.

ADRES:

Beeklaan 54

2182 NG Hillegom


T : +31 (0)6 362 44 087

E : info@agra-bouwadvies.nl

KVK    68892659

BTW   NL001122477B39

Copyright 2020 AGRA Bouw Advies